Over FC

Timmer- & Bouwbedrijf

Dé specialist voor al uw woning wensen.

FC Timmer- & Bouwbedrijf is het aannemersbedrijf van Flip en Conny Louwrier. Zoekt u een betrouwbare partner die u adviseert en voor een scherpe prijs al uw woon wensen realiseert? U bent bij FC aan het juiste adres!

 

Sinds 1996 heeft FC de meest uiteenlopende verbouwingen uitgevoerd. Daarbij is een vaste klantenkring van tevreden klanten opgebouwd in de regio's Leiden, de Bollenstreek en Den Haag.

 

 

Waarom zijn de klanten van FC zo tevreden?

 

Een perfect eindresultaat

Door de jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende bouwkundige werkzaamheden kan Flip Louwrier zich een echte vakman noemen. Dit vakmanschap in combinatie met het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen staat garant voor een perfect eindresultaat.

 

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht

Een belangrijk voordeel bij FC, is dat u altijd direct contact heeft met Flip Louwrier. Van de advisering, offerte tot aan de uitvoering kunt u bij dezelfde persoon terecht. Ook wanneer er in uw woning geklust wordt, weet u wie er bij u over de vloer komt. Dit zorgt voor flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Het gaat tenslotte om uw woon wensen!

 

Zorg voor u, uw woning en omgeving

Ook tijdens een verbouwing moet uw huis een plek zijn waar u veilig en prettig thuis kunt zijn. FC timmer- & bouwbedrijf heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Eventuele overlast geeft Flip altijd vooraf bij u aan en zal altijd tot een minimum worden beperkt.

 

 

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

FC Timmer & Bouwbedrijf

 

Klimopzoom 67

2353 RG Leiderdorp

T: (071) 523 03 66

F: (071) 589 38 59

M: 06 53 44 81 62

E: info@bouwbedrijffc.nl